Poslovni uzlet Sisačko-moslavačke županije

Ispis
Kreirano Srijeda, 20 Rujan 2017

Poslovni uzlet Sisačko-moslavačke županije održat će se 29. rujna 2017. u HGK Županijskoj komori Sisak (Kranjčevićeva 16) s početkom u 10 sati. Edukacije su namijenjene poduzetnicima, obrtnicima i vlasnicima OPG-ova kao i svima onima koji vlastita znanja i vještine žele dodatno usavršiti.

Nakon kratke ljetne stanke Poslovni dnevnik u suradnji sa Sisačko-moslavačkom županijom nastavlja s besplatnim i korisnim programima za poduzetnike, obrtnike, vlasnike OPG-ova i sve one koji su prepoznali važnost kontinuiranog usavršavanja poslovnih vještina. Polaznici edukacija ove će godine nakon pozdravnih govora župana Ive Žinića i glavnog urednika Poslovnog dnevnika Vladimira Niševića, sudjelovati na tradicionalnoj panel diskusiji na kojoj će se tematizirati o Razvoju poduzetništva i turizma u Sisačko-moslavačkoj županiji. Glavni i završni dio dana je trosatna radionica koju će održati Tajana Lovrić i Slaven Tadić iz tvrtke Projekt jednako razvoj d.o.o. koja izrađuje sažetke natječaja, obrađuje uvjete za prijavu projekata i savjetuje organizacije o njihovim potencijalu za povlačenje sredstava EU fondova, kao i sukladnosti prijavitelja i projekata s pravilima državnih potpora. Upravo na radionici Kako napisati projektni prijedlog i dobiti sredstva iz EU fondova imat ćete jedinstvenu priliku saznati sve o EU fondovima i aktualnim natječajima te kako doći do osnovnih informacija i postupaka za prijavu. Također, svi sudionici će imati priliku naučiti kako uspješno poslovati izvan ureda uz pomoć Cloud usluga, a edukaciju će održati Krešimir Jusup iz HT-a.

Poslovni uzlet namijenjen je malim i srednjim poduzetnicima, obrtnicima i OPG-ovima, no svakako su dobrodošli i predstavnici većih kompanija. Putem interaktivnih radionica, panel diskusija i edukativnih sadržaja, polaznici uz korisne savjete imaju priliku upoznati kolege iz istih i povezanih branši te ostvariti brojne poslovne kontakte. Dođite i vi u petak 29. rujna u prostorije Sisačke Županijske komore i napravite korak naprijed u svom poslovanju!

Detalje o Poslovnom uzletu Sisačko-moslavačke županije možete pročitati na sljedećem linku: http://www.poslovni.hr/events/sisacko-moslavacka-2017

PRIJAVITE SE

OPĆINA SUNJA
Trg kralja Tomislava 3 P.P. 1
44210 Sunja
MB: 2624583
OIB: 42109890167
ŽR: 2407000-1842600001

telefon
+ 385 (0)44 833-011
fax:
+ 385 (0)44 833-468
Komunalac Sunja d.o.o.
+ 385 (0)44 833-666

 

Copyright 2013. Sluzbene internetske stranice Opcine Sunja www.sunja.hr Sva prava pridrzana Joomla 1.7 templates - Joomla template maker. Izrada i odrzavanje: BIT centar d.o.o.